Υγρό All In One Light 100 ml

6.99 €
96% το προτείνει
Διαθεσιμότητα: επιλέξτε παραμέτρους
ΕΛΤΑ - κούριερ από 2.49 € *
DHL Express από 12.00 €
* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Υγρό All In One Light 100 ml

Το All In One Light είναι διαθέσιμο σε μια πρακτική φιάλη ταξιδιού των 100 ml. Παράγεται από την CooperVision, αυτό το υγρό πολλαπλών χρήσεων είναι κατάλληλο για χρήση με όλους τους τύπους μαλακών φακών επαφής, συμπεριλαμβανομένων των φακών υδρογέλης και σιλικόνης-υδρογέλης. Το υγρο All In One Light ξεπλένει, καθαρίζει και ενυδατώνει τους φακούς.

Προηγμένη φόρμουλα

Το υγρό πολλαπλών χρήσεων All In One είναι κατάλληλο για χρήστες με ευαίσθητα ματιά και για όσους είναι επιρρεπείς σε αλλεργίες ή ερεθισμούς. Η προηγμένη φόρμουλα παρέχει την απαραίτητη υγρασία για να εξασφαλίσει διαρκή άνεση σε όλους τους χρήστες. Όσοι πάσχουν από σύνδρομο ξηροφθαλμίας ή εργάζονται πολλές ώρες μπροστά σε υπολογιστή, μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το υγρό All In One.

Διαθέσιμα πακέτα

Αυτή η φιάλη των 100 ml περιλαμβάνει θήκη φακών επαφής για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Είναι ιδανικό για ταξίδια και το μέγεθός του έχει εγκριθεί για τη μεταφορά επί του αεροπλάνου σε χειραποσκευές κατά την πτήση.

Το υγρό All in One διατίθεται επίσης σε μια φιάλη των 360 ml, ένα διπλό πακέτο των 360 ml και ένα οικογενειακό πακέτο 3 x 360 ml. Κάθε φιάλη συνοδεύεται από μία θήκη φακών.

Ιδιότητες - Υγρό All In One Light 100 ml

Κατασκευαστές: CooperVision
Είδος υγρού: Πολλαπων χρησεων
όγκος: 100ml
Λήξη: 12 μήνες ή περισσότερο
Χρηστικότητα μετά το άνοιγμα: 3 μήνες
Περιέχει υαλουρονικό νάτριο: Όχι
συντηρητικά: Ναί
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;