Υγρό AO SEPT PLUS HydraGlyde 90 ml

8.18 €
99% το προτείνει
Προσοχή! Αυτό το διάλυμα είναι υπεροξείδιο. Ακολουθήστε τις οδηγίες για τη χρήση του!
Διαθεσιμότητα: επιλέξτε παραμέτρους
ΕΛΤΑ - κούριερ από 2.49 € *
DHL Express από 12.00 €
* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Διάλυμα φακών επαφής ΑΟ SEPT PLUS HydraGlyde®

ΑΟ SEPT Plus HydraGlyde® είναι διάλυμα με βάση το υπεροξείδιο σχεδιασμένο για την απολύμανση όλων των τύπων μαλακών φακών επαφής. Ο ενυδατικός παράγοντας HydraGlyde® παρέχει στους φακούς απαραίτητη υγρασία για όλο το χρονικό διάστημα που υπάρχουν στα μάτια. Το μέρος του πακέτου του διαλύματος είναι μια ειδική περίπτωση, η οποία περιέχει τον καταλυτικό παράγοντα AODISC, που απαιτείται για την αποτελεσματική λειτουργία της διαδικασίας καθαρισμού.

Σημείωση:

Ποτέ μην εφαρμόζετε το διάλυμα υπεροξειδίου απευθείας στα μάτια, μπορεί προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

Ποτέ μην χρησιμοποιήτε την επίπεδη θήκη φακών επαφής με διάλυμα υπεροξειδίου. Χρησιμοποιείτε μόνο την ειδική θήκη που περιέχει το δίσκο εξουδετέρωσης, ο οποίος περιλαμβάνεται στο διάλυμα.

Ποτέ μην αφαιρείτε τους φακούς από την ειδική θήκη πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξουδετέρωσης (τουλάχιστον 6 ώρες).

Ποτέ μην γεμίζετε την θήκη με διάλυμα. Σε περίπτωση διαρροής πρίν εξουδετερωθεί το διάλυμα, μπορεί να προκληθεί τραυματισμός, σε περίπτωση που έρθει σε επαφή με τα χέρια σας.

Δεν πρόκειται για διάλυμα πολλαπλών χρήσεων. Είναι απαραίτητο να περιμένετε μέχρι την πλήρη εξουδετέρωση (τουλάχιστον 6 ώρες) πριν καθαρίσετε τον κάθε φακού, για την αποφυγή βλάβης στα μάτια, λόγω εγκαυμάτων. Χρησιμοποιήστε το ακολουθώντας τις συμβουλές του οπτικού σας.

Ενυδάτωση που διαρκεί

Ενυδατικό σύστημα HydraGlyde® ενσωματώνετε στην επιφάνεια του φακού, όπου σχηματίζει ένα στρώμα πρόληψης της ξήρανσης έως 16 ώρες. Οι φακοί είναι αρκετά υγροί και παρέχουν στον χρήστη την άνεση που απαιτείται.

Πώς λειτουργεί το AO SEPT Plus HydraGlyde®

Το δραστικό συστατικό καθαρισμού της ΑΟ SEPT Plus HydraGlyde® παρέχει έως 3% περισσότερο διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου.Η διαδικασία καθαρισμού έχει ως αποτελέσματα όχι μόνο την πραγματική απολύμανση των φακών, αλλά επίσης ακολουθείτε απο ουδετεροποίηση του υπεροξείδιου του νατρίου.

Απολυμαντική φάση

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου έχει το χαρακτήρα ενός αραιού οξέος, έτσι αφαιρεί αποτελεσματικά τυχόν ιζήματα από τους φακούς και ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς. Η άμεση επαφή του υπεροξειδίου με ευαίσθητους ιστούς του ματιού θα μπορούσε να οδηγήσει σε εγκαύματα, για το λόγο αυτό να μην βιαστείτε με την απολυμαντική διαδικασία και περιμένετε επίσης για την ουδετεροποίηση του υπεροξείδιου.

Φάση ουδετεροποίησης

Προκειμένου να ουδετεροποιηθεί πλήρως το διάλυμα, απαιτείτε η παρουσία του καταλυτικού παράγοντα που υπάρχει στο διάλυμα ΑΟ SEPT Plus HydraGlyde® από το σύστημα AODISK. Αυτό το συστατικό ουδετεροποίησης είναι στην ειδική περίπτωση του φακού, η οποία αποτελεί μέρος του διαλύματος του πακέτου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε AO SEPT Plus HydraGlyde® σωστά

Οι φακοί επαφής πρέπει να τοποθετηθούν στην θήκη των φακών επαφής, η οποία πρέπει στη συνέχεια να πλημμυρίσει με διάλυμα παραπάνω απο ότι υποδεικνύεται στη γραμμή πλήρωσης. Οι φακοί πρέπει να αποθηκεύονται σε μια θήκη με διάλυμα για τουλάχιστον 6 ώρες, για να διασφαλιστεί η πλήρης ουδετεροποίηση του διαλύματος. Οι φακοί μπορούν να αποθηκεύονται στο διάλυμα για μέχρι 2 εβδομάδες. Μετά από αυτό το χρόνο, το διάλυμα πρέπει να αλλάζει με καινούριο.

Σημείωση: Αυτό δεν είναι ένα υγρό πολλαπλών χρήσεων.Είναι απαραίτητο να περιμένουμε για την πλήρη ουδετεροποίηση κατά τη διάρκεια κάθε καθαρισμού φακών επαφής για 6 ώρες με διάλυμα AO SEPT PLUS HydraGlyde® για να αποφευχθεί η βλάβη στα μάτια που οφείλεται σε εγκαύματα - ως εκ τούτου, να τηρείτε τις οδηγίες που δίνονται στο φυλλάδιο του προϊόντος.Χρησιμοποιή­στε μετά τη συμβουλή του οπτικού σας.

Ιδιότητες - Υγρό AO SEPT PLUS HydraGlyde 90 ml

Κατασκευαστές: Alcon
Είδος υγρού: Υπεροξείδιο
Λήξη: 12 μήνες ή περισσότερο
Χρηστικότητα μετά το άνοιγμα: 3 μήνες
όγκος: 90 ml
συντηρητικά: Όχι
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Έξυπνη
εναλλακτική

Υγρό LAIM-CARE Peroxide 100 ml

Σε απόθεμα
  • Διάλυμα υπεροξειδίου
  • τέλεια απολύμανση φακών
  • Περιλαμβάνεται ειδική θήκη φακού
Μόνο: 6.99 €

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;