Υγρό AQ Pure 360 ml

5.59 €
99% το προτείνει
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο επιλέξτε παραμέτρους
ΕΛΤΑ - κούριερ από 2.49 € *
DHL Express από 12.00 €
* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Οικονομικά πακέτα

Υγρό φακών επαφής AQ Pure

Το υγρό AQ Pure είναι ένα ολοκληρωμένο διάλυμα που χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική απολύμανση, ξέπλυμα και αποθήκευση όλων των τύπων φακών επαφής.


Το AQ Pure υγραίνει τους φακούς αμέσως με την πρώτη χρήση και διαρκεί όλη την ημέρα, γεγονός που αυξάνει σημαντικά την άνεση των φακών επαφής.

Κατάλληλο για τα ευαίσθητα μάτια

Το AQ Pure περιέχει ένα ελαστικό πολυμερές με ιδιότητες να δεσμεύει μεγάλες ποσότητες νερού. Αυτό εξασφαλίζει υγρασία όλη την ημέρα. Η φακοί δεν προκαλούν ερεθισμό ή ερυθρότητα του οφθαλμού και χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του λίπανση το AQ Pure είναι καταλληλότερο από ότι τα κοινά υγρά φακών.

Χρήση

Το AQ Pure έχει σχεδιαστεί για να απολυμαίνει τους φακούς με δύο τρόπους. Το χρονικό διάστημα που καθορίζεται από τον κατασκευαστή για τρίψιμο είναι περίπου 5-7 λεπτά. Όταν ο φακός δεν τρίβεται, ο κατασκευαστής καθορίζει τουλάχιστον 2-3 ώρες οι φακοί να βυθίζονται στο διάλυμα. Ωστόσο, οι ειδικοί των ματιών συνιστούν να τρίβετε τους φακούς σας με το διάλυμα καθώς αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της απολύμανσης.

Ιδιότητες - Υγρό AQ Pure 360 ml

Κατασκευαστές: Esoform
Είδος υγρού: Πολλαπων χρησεων
όγκος: 360ml
Λήξη: 12 μήνες ή περισσότερο
Χρηστικότητα μετά το άνοιγμα: 3 μήνες
Περιέχει υαλουρονικό νάτριο: Ναί
συντηρητικά: Ναί
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;