Σταγόνες ματιών Blink intensive tears 10 ml

9.79 €
97% το προτείνει
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο επιλέξτε παραμέτρους
ΕΛΤΑ Courier από 2.49 € *
DHL Express από 12.00 €
* ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε όλους τους φακούς επαφής,γυαλιά οράσεως και γυαλιά ηλίου!

Blink intensive tears Σταγόνες Ματιών

Οι σταγόνες Blink intensive tears, σε συσκευασία των 10 ml, παρέχουν μακράς διαρκείας ενυδάτωση για τα μάτια, και άμεση ανακούφιση από κάθε είδους ενόχληση. Με το Blink intensive tears, δε θα νιώθετε πλέον ενoχλήσεις όπως, κνησμός, ερεθισμός, τσούξιμο ή κόπωση των ματιών.

Οι σταγόνες ματιών Blink intensive tears διαθέτουν pH 7.3, που αντιστοιχεί στο pH των φυσικών σας δακρύων. Οι σταγόνες περιέχουν ένα εξαιρετικά ευαίσθητο συστατικό, που ονομάζεται OcuPure, το οποίο διαλύεται στο μάτι. Αυτές οι σταγόνες έχουν υποβληθεί σε αυστηρές κλινικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι το προϊόν Blink intensive tears έχει πολύ θετικό αποτέλεσμα στη διατήρηση της σταθερότητας της δακρυϊκής μεμβράνης.

Κατάλληλο για χρήση με φακούς επαφής

Το προϊόν Blink intensive tears είναι κατάλληλο για όσους φορούν φακούς επαφής. Χάρη στην ήπια σύνθεση τους, μπορείτε να εφαρμόσετε τις σταγόνες απευθείας επάνω στους φακούς επαφής κάθε είδους. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτές τις σταγόνες όσο συχνά θέλετε και σε κάθε εφαρμογή αρκούν 1 με 2 σταγόνες στο κάθε μάτι.

Ιδιότητες - Σταγόνες ματιών Blink intensive tears 10 ml

Κατασκευαστές: Johnson and Johnson
όγκος: 10ml
Χρηστικότητα μετά το άνοιγμα: 2 μήνες
συντηρητικά: Ναί
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φακούς επαφής: Ναί
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;