Σταγόνες Ματιών Blink-N-Clean 15 ml

9.99 €
100% το προτείνει
Διαθεσιμότητα: επιλέξτε παραμέτρους
ΕΛΤΑ Courier από 2.49 € *
DHL Express από 12.00 €
* ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε όλους τους φακούς επαφής,γυαλιά οράσεως και γυαλιά ηλίου!

Blink-N-Clean σταγόνες ματιών

Οι σταγόνες ματιών Blink-N-Clean 15 ml σας παρέχουν άμεση ανακούφιση αν αισθάνεστε οποιαδήποτε δυσφορία όσο φοράτε φακούς επαφής. Τα μάτια σας αισθάνονται κουρασμένα; Είναι ερεθισμένα ή αντιμετωπίζετε κάποια αίσθηση καψίματος; Τότε απλά εφαρμόστε 1 - 2 σταγόνες του Blink-N-Clean! Αυτές οι σταγόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με απευθείας εφαρμογή στους φακούς επαφής. Οι σταγόνες Blink-N-Clean συνιστώνται για όσους κάνουν εκτεταμένη χρήση φακών ή χρησιμοποιούν φακούς διαρκείας.

Το υγρό ματιών Blink-N-Clean έχει σχεδιαστεί για να ξεπλένει τους ρύπους από τα μάτια σας, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και λιπαίνει τα μάτια και τους φακούς επαφής, διατηρώντας έτσι τους φακούς σας καθαρούς και άνετους, για να νιώθετε τα μάτια σας υγιή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το υγρό ματιών Blink-N-Clean

Το υγρό ματιών Blink-N-Clean για φακούς επαφής, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλακών φακών επαφής, καθώς και για τους σκληρούς φακούς επαφής, γνωστούς και ως RGP.

Οι χρήστες που φορούν συνέχεια φακούς θα πρέπει να εφαρμόζουν μερικές σταγόνες αμέσως μετά το ξύπνημα και είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν αυτές τις σταγόνες όπως απαιτείται αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, συνιστάται από τον κατασκευαστή να μη χρησιμοποιούν αυτές τις σταγόνες περισσότερο από 4 φορές την ημέρα.

Αυτές οι σταγόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 90 ημέρες μετά την πρώτη χρήση.

Ιδιότητες - Σταγόνες Ματιών Blink-N-Clean 15 ml

Κατασκευαστές: Johnson and Johnson
όγκος: 15 ml
Χρηστικότητα μετά το άνοιγμα: 3 μήνες
συντηρητικά: Ναί
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φακούς επαφής: Ναί
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;