Σπρέι Ματιών Blink Refreshing Eye 10 ml

9.99 €
93% το προτείνει
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο επιλέξτε παραμέτρους
ΕΛΤΑ Courier από 2.49 € *
DHL Express από 12.00 €
* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Σπρέι Ματιών Blink Refreshing

Το Blink Refreshing Eye, είναι σπρέι για τα μάτια. Αποτελεί μία έξοχη επιλογή, εναλλακτική των σταγόνων ματιών, και ανακουφίζει από την κόπωση των ματιών και τον ήπιο ερεθισμό ή την ξηρότητα. Αυτό το μικρό μπουκαλάκι των 10 ml μπορεί επίσης να χωρέσει στη βαλίτσα σας ή την τσάντα. Έτσι μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στις διακοπές ή την εργασία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το σπρέι

Ο κατασκευαστής σάς συνιστά να κρατάτε το σπρέι περίπου 10 εκατοστά μακριά από τα μάτια σας, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά και ψεκάστε. Το σπρέι είναι πιο αποτελεσματικό όταν εφαρμόζεται σε ανοιχτά μάτια καθώς τα συστατικά του θα είναι ικανά να διαλυθούν σωστά στο μάτι. Ο ψεκασμός μπορεί επίσης να γίνει και με κλειστά βλέφαρα. Ωστόσο, τα αποτελέσματα θα ελαχιστοποιηθούν με αυτό το τρόπο.

Εάν εφαρμόζετε από απόσταση τουλάχιστον 10 εκατοστών, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αλλοίωση του μακιγιάζ σας. Το σπρέι δεν επηρεάζει το make-up σας με κανέναν τρόπο.

Το Blink Refreshing Eye είναι βιοσυμβατό

Αυτό το σπρέι είναι απόλυτα βιοσυμβατό, με pH 7.2 (παρόμοιο με αυτό των φυσικών δακρύων), με προσθήκη υαλουρονικου νατρίου και χωρίς προσθήκη αρωμάτων.

Tο υαλουρονικό νάτριο βρίσκεται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα, για παράδειγμα μέσα στο μάτι. Είναι γνωστό για τις αναδoμητικές και ενυδατικές του ικανότητές. Το Blink Refreshing Eye spray ανακουφίζει άμεσα την ξηρότητα και ενυδατώνει τους φακούς επαφής, βελτιώνοντας την άνεση ενώ φοράτε τους φακούς.

Το Blink Refreshing σπρέι για τα μάτια είναι κατάλληλο για χρήση με φακούς επαφής. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τους φακούς σας για να το χρησιμοποιήσετε.

Αυτό το σπρέι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 90 ημέρες μετά τη πρώτη χρήση.

Ιδιότητες - Σπρέι Ματιών Blink Refreshing Eye 10 ml

Κατασκευαστές: Johnson and Johnson
όγκος: 10ml
Χρηστικότητα μετά το άνοιγμα: 3 μήνες
Περιέχει υαλουρονικό νάτριο: Ναί
συντηρητικά: Ναί
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φακούς επαφής: Ναί
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Έξυπνη
εναλλακτική

Σπρέι ματιών Laim premium 10 ml

Σε απόθεμα
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με ανοιχτά όσο και με κλειστά βλέφαρα
  • Περιέχει υαλουρονικό νάτριο
  • Περιέχει τζελ aloe vera
  • Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε προσαρμοσμένους φακούς
Μόνο: 8.59 €

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;