Υγρό Horien 2x 360 ml

12.99 €
89% το προτείνει
Διαθεσιμότητα: επιλέξτε παραμέτρους
ΕΛΤΑ - κούριερ από 2.49 € *
DHL Express από 12.00 €
* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Το υγρό φακών επαφής Horien

Το Horien είναι ένα υγρό πολλαπλών χρήσεων σχεδιασμένο για τη φροντίδα μαλακών φακών επαφής. Αυτό το υγρό διαθέτει pH 7.4, που είναι παρόμοιο με αυτό των ανθρώπινων δακρύων. Αυτό καθιστά το προϊόν κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια.
Το Horien καταστρέφει αποτελεσματικά τα επιβλαβή βακτήρια και αφαιρεί τυχόν πρωτεΐνες που έχουν συσσωρευτεί στους φακούς κατά τη διάρκεια της χρήσης. Η μοναδική του σύνθεση εξασφαλίζει επαρκή υγρασία στους φακών καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το υγρό

Ο κατασκευαστής δηλώνει, ότι υπό ορισμένες συνθήκες, το υγρό Horien μπορεί να χρησιμοποιηθεί "ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ". Αυτό σημαίνει, ότι καθαρίζει τους φακούς και αφαιρεί τυχόν σκόνη χωρίς να χρειάζεται να τρίβετε τους φακούς στην παλάμη σας πριν και μετά τη χρήση. Εάν δεν καθαρίστετε τους φακούς τριβοντάς τους, θα πρέπει να τους τοποθετήσετε σε θήκη με διάλυμα Horien για τουλάχιστον έξι ώρες για να επιτευχθεί η βέλτιστη απολύμανση.
Ωστόσο, οι ειδικοί συνιστούν ο καθαρισμός να γίνεται τρίβοντας στην παλάμη σας τους φακούς με τα δακτύλά σας και χρησιμοποιόντας το διάλυμα. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρέσετε από τους φακούς, τυχόν σκόνη και μικροργανισμούς. Μετά το τρίψιμο, οι φακοί μπορούν να τοποθετηθούν σε μια θήκη με υγρό για αποθήκευση και περαιτέρω απολύμανση. Ο κατασκευαστής της Horien συμβουλεύει, ότι αρκούν τουλάχιστον 5 λεπτά αποθήκευσης όταν οι φακοί καθαρίζονται τρίβοντάς τους με τις άκρες των δακτύλων σας.

Προσφέρουμε επίσης το υγρό Horien στα ακόλουθα μεγέθη συσκευασίας:

360 ml
500 ml
3x 360 ml

Ιδιότητες - Υγρό Horien 2x 360 ml

Κατασκευαστές: Stericon Pharma
Είδος υγρού: Πολλαπων χρησεων
όγκος: 2x360ml
Χρηστικότητα μετά το άνοιγμα: 3 μήνες
Λήξη: 6 μήνες ή περισσότερο
συντηρητικά: Ναί
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Έξυπνη
εναλλακτική

Υγρό Gelone 2 x 360 ml

Σε απόθεμα
  • Περιέχει υαλουρονικό νάτριο
  • Επίσης ιδανικό για ευαίσθητα μάτια
  • Περιλαμβάνονται 2x θήκες φακών
Μόνο: 12.89 €

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;