Υγρό Horien 3x 360 ml

18.99 €
90% το προτείνει
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο επιλέξτε παραμέτρους
ΕΛΤΑ Courier από 2.49 € *
DHL Express από 12.00 €
* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Υγρό φακών επαφής Horien

To Horien είναι ένα υγρό πολλαπλών χρήσεων σχεδιασμένο για τη φροντίδα μαλακών φακών επαφής. Αυτό το υγρό έχει pH 7.4, που είναι παρόμοιο με αυτό των ανθρώπινων δακρύων. Αυτό καθιστά αυτό το προϊόν κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια.
Το διάλυμα Horien αφαιρεί αποτελεσματικά βακτήρια και υπολείμματα πρωτεϊνών που έχουν συσσωρευτεί στους φακούς κατά τη χρήση. Η μοναδική του σύνθεση εξασφαλίζει την επαρκή υγρασία των φακών καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το υγρό

Ο κατασκευαστής δηλώνει, ότι υπό ορισμένες συνθήκες, το υγρό Horien μπορεί να χρησιμοποιηθεί "ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΨΙΜΟ". Αυτό σημαίνει ότι καθαρίζει τους φακούς και αφαιρεί τυχόν σκόνη χωρίς να χρειάζεται να τρίβετε τους φακούς στην παλάμη σας πριν και μετά τη χρήση. Εάν δεν καθαρίστετε τους φακούς τρίβοντάς τους, θα πρέπει να τους τοποθετήσετε σε θήκη με διάλυμα Horien για τουλάχιστον έξι ώρες για να επιτευχθεί η βέλτιστη απολύμανση.
Ωστόσο, οι ειδικοί συνιστούν ο καθαρισμός να γίνεται, τρίβοντας στην παλάμη σας τους φακούς με τα δακτύλά σας και χρησιμοποιόντας το διάλυμα. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρέσετε από τους φακούς τυχόν σκόνη και μικρόοργανισμούς. Μετά το τρίψιμο, οι φακοί μπορούν να τοποθετηθούν σε μια θήκη με υγρό για αποθήκευση και περαιτέρω απολύμανση. Ο κατασκευαστής της Horien προτείνει, ότι αρκούν τουλάχιστον 5 λεπτά αποθήκευσης όταν οι φακοί καθαρίζονται τρίβοντάς τους με τις άκρες των δακτύλων σας.

Προσφέρουμε επίσης το υγρό Horien στα ακόλουθα μεγέθη συσκευασίας:

360 ml
500 ml
2x 360 ml

Ιδιότητες - Υγρό Horien 3x 360 ml

Κατασκευαστές: Stericon Pharma
Είδος υγρού: Πολλαπων χρησεων
όγκος: 3x360ml
Χρηστικότητα μετά το άνοιγμα: 3 μήνες
Λήξη: 6 μήνες ή περισσότερο
συντηρητικά: Ναί
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Έξυπνη
εναλλακτική

Υγρό Gelone 3 x 360 ml

Σε απόθεμα
  • Περιέχει υαλουρονικό νάτριο
  • Επίσης ιδανικό για ευαίσθητα μάτια
  • Περιλαμβάνονται θήκες φακών 3x
Μόνο: 18.59 €

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;