Υγρό LAIM-CARE Peroxide 4x 360 ml

38.99 €
91% το προτείνει
Σε απόθεμα
Προσοχή! Αυτό το διάλυμα είναι υπεροξείδιο. Ακολουθήστε τις οδηγίες για τη χρήση του!
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο επιλέξτε παραμέτρους
ΕΛΤΑ - κούριερ από 2.49 € *
DHL Express από 12.00 €
* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Υγρό φακών Laim-Care Peroxide 4x 360 ml

Το Laim-Care Peroxide είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό υγρό με βάση το υπεροξείδιο του υδρογόνου για τη φροντίδα τόσο των μαλακών όσο και των σκληρών φακών επαφής RGP. Το υπεροξείδιο θεωρείται γενικά το πιο αποτελεσματικό καθαριστικό για φακούς. Η διαδικασία καθαρισμού με υπεροξείδιο απαιτεί πάντα ένα στάδιο εξουδετέρωσης, με χρήση καταλυτικού δίσκου, κατά την οποία το υπεροξείδιο σταθεροποιείται και μετατρέπεται σε ασφαλές αλατούχο διάλυμα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον τύπο διαλύματος, γεγονός που καθιστά αυτό το προϊόν πιο κατάλληλο για έμπειρους χρήστες φακών επαφής.

Σημείωση:

Ποτέ μην εφαρμόζετε το διάλυμα υπεροξειδίου απευθείας στα μάτια, μπορεί προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

Ποτέ μην χρησιμοποιήτε την επίπεδη θήκη φακών επαφής με διάλυμα υπεροξειδίου. Χρησιμοποιείτε μόνο την ειδική θήκη που περιέχει το δίσκο εξουδετέρωσης, ο οποίος περιλαμβάνεται στο διάλυμα.

Ποτέ μην αφαιρείτε τους φακούς από την ειδική θήκη πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξουδετέρωσης (τουλάχιστον 6 ώρες).

Ποτέ μην γεμίζετε την θήκη με διάλυμα. Σε περίπτωση διαρροής πρίν εξουδετερωθεί το διάλυμα, μπορεί να προκληθεί τραυματισμός, σε περίπτωση που έρθει σε επαφή με τα χέρια σας.

Δεν πρόκειται για διάλυμα πολλαπλών χρήσεων. Είναι απαραίτητο να περιμένετε μέχρι την πλήρη εξουδετέρωση (τουλάχιστον 6 ώρες) πριν καθαρίσετε τον κάθε φακού, για την αποφυγή βλάβης στα μάτια, λόγω εγκαυμάτων. Χρησιμοποιήστε το ακολουθώντας τις συμβουλές του οπτικού σας.

Το προϊόν Laim-Care περιέχει 3% υπεροξείδιο του υδρογόνου, το οποίο πρέπει να εξουδετερωθεί χρησιμοποιώντας τον καταλυτικό δίσκο λευκόχρυσου στο ειδικό δοχείο, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε μόνο το ειδικό δοχείο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία καθώς αυτός ο καταλυτικός δίσκος είναι απαραίτητος για τη σωστή εξουδετέρωση του υπεροξειδίου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά το διάλυμα υπεροξειδίου Laim-Care;

Προσαρτημένο στο καπάκι της συσκευασίας των φακών, θα παρατηρήσετε ένα καλαθάκι δύο όψεων, με την ένδειξη R και L -- για τον δεξιό και τον αριστερό σας φακό αντίστοιχα. Γεμίστε τη βάση του δοχείου με υπεροξείδιο Laim-Care μέχρι τη γραμμή. Τοποθετήστε τους φακούς σας στα καλάθια του καπακιού. Στη συνέχεια, κλείστε το καπάκι, το οποίο θα βυθίσει τους φακούς σας και θα ξεκινήσει η διαδικασία εξουδετέρωσης. Θα δείτε να εμφανίζονται φυσαλίδες στο δοχείο, γεγονός που υποδεικνύει ότι συμβαίνει μια σωστή αντίδραση εξουδετέρωσης. Τώρα, απλά αφήστε το δοχείο σε όρθια θέση και αφήστε τον καθαρισμό να πραγματοποιηθεί.
Οι φακοί πρέπει να παραμείνουν στο διάλυμα για τουλάχιστον 6 ώρες (κατά προτίμηση καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας). Προσέξτε να μην ανακινήσετε το δοχείο με κανένα τρόπο. Το διάλυμα στο δοχείο θα γίνει διαυγές και ασφαλές (οι φυσαλίδες θα εξαφανισθούν) όταν ολοκληρωθεί η εξουδετέρωση. Οι φακοί σας θα είναι καθαροί και έτοιμοι να φορεθούν.

Αν η διαδικασία εξουδετέρωσης ξεπερνάει τις 24 ώρες, επαναλάβετε τη διαδικασία.

Το Laim-Care υπεροξειδίου διατίθεται επίσης στις ακόλουθες συσκευασίες:
360 ml
2x 360 ml
3x 360 ml
Αυτό το υγρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός 2 μηνών μετά το άνοιγμα.

Σημαντική σημείωση

Τα υγρά διαλύματα υπεροξειδίου δεν είναι κατάλληλα για χρωματιστούς ή Crazy φακούς επαφής καθώς θα έβλαπταν τα χρώματα του φακού. Το υπεροξείδιο πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για τον καθαρισμό διαφανών φακών επαφής.

Ιδιότητες - Υγρό LAIM-CARE Peroxide 4x 360 ml

Κατασκευαστές: Esoform
Είδος υγρού: Υπεροξείδιο
όγκος: 4x360ml
Λήξη: 12 μήνες ή περισσότερο
Χρηστικότητα μετά το άνοιγμα: 2 μήνες
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί
συντηρητικά: Ναί

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;