Υγρό OPTI-FREE Express 120 ml

5.98 €
96% το προτείνει
Διαθεσιμότητα: επιλέξτε παραμέτρους
ΕΛΤΑ - κούριερ από 2.49 € *
DHL Express από 12.00 €
* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Υγρό φακών OPTI-FREE Express

Το OPTI-FREE Express είναι ένα πολλαπλών χρήσεων υγρό φακών επαφής, κατασκευασμένο από την εταιρεία Alcon. Αυτό το εξαιρετικά αποτελεσματικό υγρό προορίζεται για την απολύμανση, τον καθαρισμό, την ενυδάτωση, το ξέπλυμα και την αποθήκευση όλων των τύπων μαλακών φακών επαφής. Διασφαλίζει ότι οι φακοί σας θα είναι άνετοι καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Επιτυγχάνει εύκολα τη μέγιστη αποτελεσματικότητα

Πριν αποθηκεύσετε τους φακούς σας σε αυτό το υγρό κατά τη διάρκεια της νύχτας, τρίψτε τους φακούς σας στην παλάμη του χεριού σας. Βρέξτε το φακό με λίγο υγρό και κάντε απαλό μασάζ σε κάθε πλευρά του φακού επαφής για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα με τις άκρες των δακτύλων σας.. Αυτό θα βοηθήσει στην απολύμανση των φακών και στην απομάκρυνση των κατάλοιπων. Όταν τελειώσετε με το απαλό μασάζ, ξεπλύνετε σχολαστικά με το OPTI-FREE Express. Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε τους φακούς σας κατά τη διάρκεια της νύχτας σε μια θήκη με καθαρή και αποστειρωμένη ποσότητα υγρού. Το πρωί, οι φακοί σας θα είναι καθαροί, απολυμασμένοι και αναζωογονημένοι.

Φροντίστε να τηρείτε πάντα τους κανόνες υγειηνής των φακών και να διατηρείτε επίσης καθαρή τη θήκη των φακών σας.

Το OPTI-FREE Express μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 6 μήνες μετά το άνοιγμα. Μην αγγίζετε το στόμιο της φιάλης διότι μολύνεται το υγρό στο εσωτερικό.

Περισσότερες συσκευασίες OPTI-FREE Express: 355 ml, 2x355 ml και 3x 355 ml.

Ιδιότητες - Υγρό OPTI-FREE Express 120 ml

Κατασκευαστές: Alcon
Είδος υγρού: Πολλαπων χρησεων
Λήξη: 12 μήνες ή περισσότερο
όγκος: 120 ml
Χρηστικότητα μετά το άνοιγμα: 6 μήνες
συντηρητικά: Ναί
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;