Υγρό Φακών Oxysept 1 Step 300 ml

14.89 €
98% το προτείνει
Σε απόθεμα
Προσοχή! Αυτό το διάλυμα είναι υπεροξείδιο. Ακολουθήστε τις οδηγίες για τη χρήση του!
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο επιλέξτε παραμέτρους
ΕΛΤΑ Courier από 2.49 € *
DHL Express από 12.00 €
* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Διάλυμα φακών υπεροξειδίου Oxysept 1 Step

Το διάλυμα φακών επαφής υπεροξειδίου Oxysept 1 Step καθαρίζει αποτελεσματικά τους φακούς σας χρησιμοποιόντας ταμπλέτες εξουδετέρωσης. Το υγρό είναι συμβατό με όλους τους τύπους μαλακών φακών επαφής, εκτός των έγχρωμων. Οι εναποθέσεις και η βρομιά απομακρύνεται εύκολα, έτσι οι φακοί φοριούνται άνετα όλη την μέρα.

To Oxysept 1 Step δε περιέχει συντηρητικά, έτσι είναι κατάλληλο ακόμη και για ευαίσθητα μάτια.

Για να διασφαλιστεί η σωστή και ασφαλής χρήση του διαλύματος, χρησιμοποιήστε την θήκη και τα εξουδετερωτικά δισκία που σας παρέχονται με τη συσκευασία και ακολουθήστε αυστηρά τις οδηγίες που περιλαμβάνονται.

Note:

Ποτέμην εφαρμόζετε το υγρό υπεροξειδίου απευθύας στα μάτια, Μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό. Μη χρησιμοποιείτε φακούς που ήρθαν σε επαφή με μη εξ-ουδετεροποιημένο διάλυμα.

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε επίπεδη θήκη αποθήκευσης φακών για διάλυμα υπεροξειδίου.Χρησιμοποιε­ίτε μόνο την ειδική θήκη και τις ταμπέλες εξουδετέρωσης που περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Ποτέ μην αφαιρείτε τους φακούς από την ειδική θήκη πρωτού ολοκληρωθεί η διαδικασία ουδετεροποίησης (τουλάχιστον 6 ώρες).

Ποτέ μην παραγεμίζετε τη θήκη με το διάλυμα. Διαρροές και μη εξουδετεροποιημένο διάλυμα μπορεί να έρθει σε επαφή με τους φακούς ή τα δάκτυλα σας και να δημιουργήσει τραυαμτισμό.

Το προιόν δεν είναι διάλυμα πολλαπλών χρήσεων. Είναι πολύ σημαντικό να περιμένετε να ολοκληρωθεί η εξουδετεροποίηση (τουλάχιστον 6 ώρες) χρησιμοποιόντας τις ταμπέλες εξουδετέρωσης και τη θήκη, σε κάθε καθαρισμό των φακών με Οxysept 1 Step για να αποφύγετε τραυματισμούς και εγκαύματα. Ακολουθήστε τις συμβουλές του οπτικού σας.

Ιδιότητες - Υγρό Φακών Oxysept 1 Step 300 ml

Κατασκευαστές: Amo
Είδος υγρού: Υπεροξείδιο
όγκος: 300ml
Χρηστικότητα μετά το άνοιγμα: 2 μήνες
συντηρητικά: Όχι
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Έξυπνη
εναλλακτική

Υγρό LAIM-CARE Peroxide 360 ml

Σε απόθεμα
  • Διάλυμα υπεροξειδίου
  • τέλεια απολύμανση φακών
  • Περιλαμβάνεται ειδική θήκη φακού
Μόνο: 9.99 €

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;