Τρόποι πληρωμής

Πληρωμή και Αναγραφόμενες Τιμές

Μπορείτε να επιλέξετε μια από τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας:

  • Αντικαταβολή
  • Πιστωτική κάρτα: Mastercard, Maestro και Visa
  • PayPal

Ασφαλής πληρωμή

Όλες οι πληρωμές θα εκτελούνται με ασφαλή τρόπο. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τον καθορισμό της πληρωμής και δεν θα μεταβιβαστούν σε τρίτους.

Ηλεκτρονική πληρωμή

Αν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας, μέσω διαδικτύου, θα μεταφερθείτε στην ασφαλή ιστοσελίδα του συνεργάτη μας, όπου μπορείτε να εισαγάγετε τα στοιχεία σας για να εκτελέσετε την πληρωμή σας. Όλες οι πληροφορίες που εισάγετε εδώ κρυπτογραφούνται με ασφάλεια. Λάβετε υπόψη ότι αυτός ο ασφαλής σύνδεσμος πληρωμής είναι ενεργός μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Εάν ο χρόνος έχει λήξει, θα χρειαστεί να αποκτήσετε πρόσβαση στην παραγγελία σας μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού στον ιστότοπό μας και να επιχειρήσετε ξανά την πληρωμή σας. Εάν επιλέξετε PayPal ως τον τρόπο πληρωμής σας, θα μεταφερθείτε στη σελίδα ασφαλών πληρωμών του PayPal. Σε περίπτωση που το Mataki χρειαστεί να σας επιστρέψει τα χρήματα σας, αυτό θα γίνει αυτόματα.

Οι αναγραφόμενες τιμές στο Mataki.gr

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές για τα προϊόντα και το κόστος αποστολής που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Οποιεσδήποτε προσφορές και εκπτώσεις γινονταί, ισχύουν για όσο διάστημα αναγράφεται στην ιστοσελίδα του Mataki.gr.

Η Mataki διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές ανάλογα με την εξέλιξη της αγοράς, τον ανταγωνισμό, τις απαιτήσεις του παραγωγού κλπ.

Προβλήματα με την πληρωμή

  • Πρώτον, ελέγξτε με την τράπεζά σας ή το λογαριασμό PayPal για να δείτε εάν η συναλλαγή έχει γίνει επιτυχώς και για να αντιμετωπίσετε τυχόν τεχνικά προβλήματα με την πληρωμή σας.
  • Εάν η πληρωμή σας ήταν επιτυχής αλλά δεν εμφανίζεται ως πληρωμή στο σύστημά μας ή στο ενημερωτικό email που έχετε λάβει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mataki.gr και θα επικυρώσουμε την πληρωμή σας με το λογιστήριο μας.
  • Εάν έχετε προβλήματα με τη σελίδα πληρωμής, δοκιμάστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας Mataki.gr από διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης ή συσκευής.

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;