Υγρό Refine One Step 100 ml

Η παραγωγή αυτού του προϊόντος έχει σταματήσει.

Έξυπνη
εναλλακτική

Υγρό LAIM-CARE Peroxide 100 ml

Σε απόθεμα
  • Διάλυμα υπεροξειδίου
  • τέλεια απολύμανση φακών
  • Περιλαμβάνεται ειδική θήκη φακού
Μόνο: 7.99 €

Refine One Step - διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου

Το Refine One Step είναι υγρό καθαρισμού φακών με υπεροξείδιο, χωρίς συντηρητικά, από τη Cooper Vision. Τα διαλύματα υπεροξειδίου είναι από τα πιο αποτελεσματικά διαλύματα καθαρισμού για μαλακούς φακούς επαφής. Χάρη στο υπεροξείδιο του υδρογόνου, οι φακοί απολυμαίνονται, καθαρίζονται και λιπαίνονται άριστα.

Σημείωση:

Ποτέ μην εφαρμόζετε το διάλυμα υπεροξειδίου απευθείας στα μάτια, μπορεί προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

Ποτέ μην χρησιμοποιήτε την επίπεδη θήκη φακών επαφής με διάλυμα υπεροξειδίου. Χρησιμοποιείτε μόνο την ειδική θήκη που περιέχει το δίσκο εξουδετέρωσης, ο οποίος περιλαμβάνεται στο διάλυμα.

Ποτέ μην αφαιρείτε τους φακούς από την ειδική θήκη πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξουδετέρωσης (τουλάχιστον 6 ώρες).

Ποτέ μην γεμίζετε την θήκη με διάλυμα. Σε περίπτωση διαρροής πρίν εξουδετερωθεί το διάλυμα, μπορεί να προκληθεί τραυματισμός, σε περίπτωση που έρθει σε επαφή με τα χέρια σας.

Δεν πρόκειται για διάλυμα πολλαπλών χρήσεων. Είναι απαραίτητο να περιμένετε μέχρι την πλήρη εξουδετέρωση (τουλάχιστον 6 ώρες) πριν καθαρίσετε τον κάθε φακού, για την αποφυγή βλάβης στα μάτια, λόγω εγκαυμάτων. Χρησιμοποιήστε το ακολουθώντας τις συμβουλές του οπτικού σας.

Χωρίς φωσφορικά και συντηρητικά

Το Refine One Step δεν περιέχει συντηρητικά και επομένως είναι εξαιρετικό για χρήστες με αλλεργίες ή ευαίσθητα μάτια.

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά την το διάλυμα Refine One Step?

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου πρέπει πάντα να εξουδετερώνεται προτού γίνει ασφαλές για τα μάτια. Το Refine One Step περιέχει 3% υπεροξείδιο του υδρογόνου και σας προσφέρεται με ειδική θήκη καθαρισμού φακών που περιέχει ενσωματωμένο δίσκο εξουδετέρωσης πλατίνας. ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ να χρησιμοποιείτε αυτήν την θήκη.

Τοποθετήστε απλά τους φακούς σας στα καλάθια της θήκης φακών και γεμίστε την θήκη με διάλυμα μέχρι τη σημαδεμένη γραμμή. Τοποθετήστε τη θήκη φακών μέσα στο περίβλημα του φακού και κλείστε καλά το καπάκι. Το υγρό θα αρχίσει να φουσκώνει. Βεβαιωθείτε ότι η θήκη φακού είναι σε όρθια θέση και ότι οι φακοί σας είναι πλήρως βυθισμένοι. Αφήστε τους φακούς σας να εμποτιστούν για τουλάχιστον 6 ώρες ή για μια νύχτα πριν από την εφαρμογή στα μάτια. Μην ανακινείτε την θήκη φακού ή γυρίστε την ανάποδα στη διάρκεια της διαδικασίας απολύμανσης. Μετά από τουλάχιστον 6 ώρες, το διάλυμα έχει εξουδετερωθεί και οι φακοί είναι στη συνέχεια έτοιμοι για χρήση.

Εάν οι φακοί αποθηκεύονται στην θήκη για περισσότερο από 7 ημέρες, απορρίψτε το υγρό και ξαναρχίστε τη διαδικασία καθαρισμού και την εξουδετέρωση με φρέσκο υγρό.

Αποθήκευση και χρήση

Πάντα να αποθηκεύετε τη φιάλη του διαλύματος υπεροξειδίου One Step, στη θερμοκρασία που υποδεικνύεται, συνήθως στη θερμοκρασία δωματίου (περίπου 25°C). Αυτό το διάλυμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 3 μήνες μετά το άνοιγμα.

Μεγέθη και Πακέτα

Αυτό το υγρό σας προσφέρεται επίσης σε πακέτο 360 ml, 2x 360 ml και 3x 360 ml.

Ιδιότητες - Υγρό Refine One Step 100 ml

Κατασκευαστές: CooperVision
Είδος υγρού: Υπεροξείδιο
όγκος: 100ml
Χρηστικότητα μετά το άνοιγμα: 3 μήνες
συντηρητικά: Όχι
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;