Περιστρεφόμενη θήκη για φακούς επαφής - πράσινος κάκτος

2.99 €
96% το προτείνει
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο επιλέξτε παραμέτρους
ΕΛΤΑ - κούριερ από 2.49 € *
DHL Express από 12.00 €
* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Περιστρεφόμενη θήκη για φακούς επαφής - πράσινος κάκτος

Αυτή η περιστρεφόμενη θήκη φακών επαφής έχει το σχήμα κάκτου, ο οποίος μπορεί κυριολεκτικά να απομακρύνει τους ρύπους από τους φακούς σας! Προσαρτημένα στο καπάκι, θα βρείτε δύο καλάθια με τα συνήθη σύμβολα R και L. Αυτά τα γράμματα θα σας βοηθήσουν να διακρίνετε μεταξύ του αριστερού και του δεξιού σας φακού. Αυτή η θήκη προορίζεται αποκλειστικά για χρήση με υγρό πολλαπλών χρήσεων.

Χρήση

Αν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε αυτή τη θήκη, πλύνετέ την πρώτα με κάποιο διάλυμα φακών. Δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε την ίδια θήκη για πολύ καιρό, προκειμένου να αποφύγετε την ανάπτυξη βακτηρίων. Συνιστάται γενικά να αντικαθιστάτε τη θήκη κάθε φορά που ανοίγετε μια νέα φιάλη διαλύματος. Μια θήκη δεν θα πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται περισσότερο από 3 μήνες.

Πρώτα, αφαιρέστε το καπάκι. Τοποθετήστε τους φακούς σας στην κατάλληλη θέση που είναι προσαρτημένα στο καπάκι. Στη συνέχεια, γεμίστε το κάτω μέρος της θήκης με φρέσκο διάλυμα πολλαπλών χρήσεων, μέχρι τη γραμμή πλήρωσης. Μπορείτε τώρα να κλείσετε το καπάκι και να βυθίσετε τους φακούς σας στο διάλυμα. Τώρα μπορείτε να περιστρέψετε τους φακούς σας μέσα στη θήκη. Η περιστροφή επιτυγχάνεται τραβώντας τον μικρό βραχίονα του κάκτου (που βρίσκεται στο καπάκι της θήκης).
Η περιστροφή και η περιστροφή των καλαθιών μέσα στη θήκη που είναι γεμάτη με διάλυμα, θα βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη απομάκρυνση των ρύπων από τους φακούς. Αυτή η διαδικασία δεν αντικαθιστά, ωστόσο, την ανάγκη να αφήνετε τους φακούς σας να καθαριστούν πλήρως, να μουλιάσουν και να απολυμανθούν στο διάλυμά τους. Για τη σωστή φροντίδα των φακών, ακολουθείτε πάντα τις ακριβείς οδηγίες που περιγράφει η μάρκα του διαλύματος φακών πολλαπλών χρήσεων. Κάθε μάρκα έχει τους δικούς της κανόνες για τον καθαρισμό των φακών.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτή η περιστρεφόμενη θήκη δεν είναι κατάλληλη για χρήση με διαλύματα υπεροξειδίου!

Ιδιότητες - Περιστρεφόμενη θήκη για φακούς επαφής - πράσινος κάκτος

Χρώμα αξεσουάρ:: Πράσινο

Όλες οι παραλλαγές αυτού του προϊόντος

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;