Περιστρεφόμενη θήκη για φακούς επαφής - ροζ κάκτος

2.99 €
95% το προτείνει
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο επιλέξτε παραμέτρους
ΕΛΤΑ Courier από 2.49 € *
DHL Express από 12.00 €
* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Περιστρεφόμενη θήκη για φακούς επαφής - ροζ κάκτος

Αυτή η περιστρεφόμενη θήκη φακών επαφής έχει το σχήμα ενός κάκτου, ο οποίος μπορεί κυριολεκτικά να αφαιρέσει τη βρωμιά από τους φακούς σας περιστρέφοντάς τους! Αυτός ο τύπος θήκης είναι αυτό που ονομάζουμε θήκη βαρελιού. Προσαρτημένα στο καπάκι, θα βρείτε δύο κυψέλες με τα συνήθη σύμβολα R και L. Αυτά τα γράμματα θα σας βοηθήσουν να διακρίνετε μεταξύ του αριστερού και του δεξιού σας φακού. Αυτή η θήκη προορίζεται αποκλειστικά για χρήση υγρών πολλαπλών χρήσεων.

Use

Αν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε αυτή τη θήκη, κάντε πρώτα ένα ξέπλυμα με κάποιο υγρό φακών. Δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε την ίδια θήκη για πολύ καιρό, προκειμένου να αποφύγετε την ανάπτυξη βακτηρίων. Συνιστάται γενικά να αντικαθιστάτε τη θήκη κάθε φορά που ανοίγετε μια νέα φιάλη φιάλη. Μια θήκη δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται για περισσότερο από 3 μήνες.

Καταρχάς, αφαιρέστε το καπάκι. Τοποθετήστε τους φακούς σας στις κατάλληλες κυψέλες που είναι προσαρτημένες στο καπάκι. Στη συνέχεια, γεμίστε το κάτω μέρος της θήκης με λίγο φρέσκο υγρό πολλαπλών χρήσεων, μέχρι τη γραμμή πλήρωσης. Μπορείτε τώρα να κλείσετε το καπάκι και να βυθίσετε τους φακούς σας στο υγρό. Τώρα μπορείτε να περιστρέψετε τους φακούς σας μέσα στη θήκη. Η περιστροφή επιτυγχάνεται τραβώντας τον μικρό βραχίονα του κάκτου (που βρίσκεται στο καπάκι της θήκης.
Κάνοντας τις κυψέλες να περιστρέφονται και να περιστρέφονται μέσα στη θήκη γεμάτη με υγρό, θα βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη απομάκρυνση της βρωμιάς από τους φακούς. Αυτή η διαδικασία δεν αντικαθιστά, ωστόσο, την ανάγκη να αφήνετε τους φακούς σας να καθαρίζονται πλήρως, να μουλιάζουν και να απολυμαίνονται στο υγρό τους. Για τη σωστή φροντίδα των φακών, ακολουθείτε πάντα τις ακριβείς οδηγίες που περιγράφει η μάρκα του υγρού φακών πολλαπλών χρήσεων. Κάθε μάρκα έχει τους δικούς της κανόνες για τον καθαρισμό των φακών.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτή η περιστρεφόμενη θήκη δεν είναι κατάλληλη για χρήση με υγρά υπεροξειδίου!

Ιδιότητες - Περιστρεφόμενη θήκη για φακούς επαφής - ροζ κάκτος

Χρώμα αξεσουάρ:: Ροζ

Όλες οι παραλλαγές αυτού του προϊόντος

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;