Υγρό SoloCare Aqua 4 x 360 ml

35.89 €
100% το προτείνει
Σε απόθεμα

Η οικονομική πολυσυσκευασία, περιλαμβάνει 4 φιάλες των 360 ml SoloCare AQUA υγρό φακών πολλαπλής χρήσης. Είναι συμβατό με ευαίσθητα μάτια και καθαρίζει αποτελεσματικά όλους τους τύπους μαλακών φακών επαφής. Η μοναδική τεχνολογία hydrolock διατηρεί τους φακούς ενυδατωμένους και άνετους στην εφαρμογή.

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο επιλέξτε παραμέτρους
ΕΛΤΑ - κούριερ από 2.49 € *
DHL Express από 12.00 €
* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Υγρό φακών επαφής SoloCare AQUA

Το Solocare AQUA είναι υγρό πολλαπλών χρήσεων που προορίζεται για καθαρισμό, απολύμανση, ενυδάτωση και αποθήκευση όλων των τύπων μαλακών φακών επαφής. To υγρό SoloCare Aqua περιέχει αποτελεσματικά και πολύ ανεκτά καθαριστικά συστατικά, έτσι είναι κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια. Αυτή η συσκευασία περιέχει 4 φιάλες των 360 ml και τέσσερις αντιβακτηριακές θήκες φακών επαφής.

Ενυδατική και αντιβακτηριακή τεχνολογία

Η μοναδική τεχνολογία hydrolock διατηρεί τους φακούς σας ενυδατωμένους και σας παρέχει άνετη εφαρμογή. Τα αποτελεσματικά αντιβακτηριακά συστατικά εξουδετερώνουν επιβλαβείς μικροοργανισμούς. Το κάθε πακέτο Solocare AQUA περιέχει και μια αντιβακτηριακή θήκη φακών, η οποία αποτρέπει την είσοδο των βακτηριδίων κατά την αποθήκευση.

Χρήση

Οι φακοί σας μπορούν να καθαριστούν με δύο διαφορετικές μεθόδους. Η πρώτη μέθοδος περιλαμβάνει τρίψημο των φακών στην παλάμη του χεριού σας με τη χρήση του υγρού. Με τη μέθοδο αυτή, οι φακοί μπορούν να αποθηκευτούν σε μία θήκη με υγρό μόνο για 5 λεπτά. Οι περισσότεροι μικροοργανισμοί έχουν απομακρυνθεί και οι φακοί είναι και πάλι έτοιμοι για χρήση. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να αφήσετε τους φακούς σας βυθισμένους στο υγρό για τουλάχιστον τέσσερις ώρες. Τρίβοντας τους φακούς εξασφαλίζετε αποτελεσματικό καθαρισμό.

Καταναλώστε το διάλυμα Solocare Aqua μέσα σε 3 μήνες από το πρώτο άνοιγμα της φιάλης.

Note: Η Alcon δεν είναι πλέον η εταιρεία παραγωγής και κάτοχος της άδειας παραγωγής και διάθεσης του SoloCare Aqua. Η παραγωγή και διάθεση αυτή τη στιγμή γίνεται από τη Menicon Holdings BV. Αυτή η αλλαγή δεν επιφέρει καμία διαφοροποίηση στη ποιότητα και τη σύνθεση του διαλύματος.

Ιδιότητες - Υγρό SoloCare Aqua 4 x 360 ml

Κατασκευαστές: Menicon
Είδος υγρού: Πολλαπων χρησεων
όγκος: 4x360ml
Λήξη: 12 μήνες ή περισσότερο
Χρηστικότητα μετά το άνοιγμα: 3 μήνες
συντηρητικά: Ναί
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Έξυπνη
εναλλακτική

Υγρό Gelone 4 x 360 ml

Σε απόθεμα
  • Περιέχει υαλουρονικό νάτριο
  • Επίσης ιδανικό για ευαίσθητα μάτια
  • Περιλαμβάνονται θήκες φακών 4x
Μόνο: 24.99 €

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;