Σπρέι ματιών Laim premium 10 ml

8.59 €
100% το προτείνει
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο επιλέξτε παραμέτρους
ΕΛΤΑ Courier από 2.49 € *
DHL Express από 12.00 €
* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Laim premium ενυδατικό σπρέι

Το ευχάριστο ισοδύναμο με οφθαλμικές σταγόνες. Το σπρέι ματιών εκτιμάται ιδιαίτερα από άτομα που βρίσκουν άβολη την κλασική εφαρμογή των οφθαλμικών σταγόνων. Το σπρέι ανακουφίζει γρήγορα την κούραση, την ξηρότητα ή τον ερεθισμό.
Τα ενεργά συστατικά είναι τζελ αλόης βέρα και 0,20% υαλουρονικό νάτριο, το οποίο μπορεί να δεσμεύσει τέλεια το νερό και επομένως ενυδατώνει τέλεια το μάτι. Το σπρέι Laim premium μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία αλλεργιών και αλλεργικής επιπεφυκίτιδας.

Χρήση

Πάντα να ανακινείτε τη φιάλη ψεκασμού πριν τη χρήση. Εφαρμογή σε κλειστά μάτια - τοποθετήστε το σπρέι περίπου 10 cm μπροστά από το πρόσωπο και πιέστε το διανομέα.
Εφαρμογή σε ανοιχτά μάτια - κοιτάξτε ευθεία μπροστά και κρατήστε το σπρέι σε απόσταση περίπου. 10 cm στην άκρη του οπτικού πεδίου και πιέστε το διανομέα.
Η συμπίεση του διανομέα δημιουργεί πάντα μια αποτελεσματική ομίχλη που επιτρέπει στο σπρέι να φτάσει στα μάτια. Ο κατασκευαστής συνιστά 2 ψεκασμούς για κάθε εφαρμογή. Το σπρέι μπορεί να χρησιμοποιηθεί περισσότερες από μία φορές την ημέρα ανάλογα με τις ανάγκες.
Το σπρέι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 3 μήνες μετά την πρώτη χρήση.

Ιδιότητες - Σπρέι ματιών Laim premium 10 ml

Κατασκευαστές: Omisan
όγκος: 10ml
Χρηστικότητα μετά το άνοιγμα: 3 μήνες
Περιέχει υαλουρονικό νάτριο: Ναί
συντηρητικά: Ναί
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φακούς επαφής: Ναί
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;