Γυαλιά κολύμβυσης Neptun - μπλε

Γυναικεία Ανδρικά

Σε απόθεμα
Όταν στέλνουμε: Άμεσα διαθέσιμο
Τιμή
7.99 €

Όλες οι παραλλαγές αυτού του προϊόντος

Οι σκελετοί των γυαλιών κατασκευάζονται κυρίως από εξαιρετικά ανθεκτικό πλαστικό. Τα καλά προσαρμοσμένα γυαλιά κολύμβησης είναι απαραίτητα για να διατηρούν τα μάτια σας προστατευμένα και στεγνά κάτω από το νερό χωρίς να θολώνουν. Είναι εξαιρετικά σημαντικό τα γυαλιά κολύμβησης να εφαρμόζουν τέλεια στο μοναδικό σας σχήμα. Το ζωτικό μέρος που πρέπει να εφαρμόζει καλά στο πρόσωπό σας είναι η στεγανοποίηση. Η σφράγιση είναι κατά κύριο λόγο κατασκευασμένη από σιλικόνη, ένα υλικό που αντέχει πολύ καλά και είναι υποαλλεργικό. Μια άλλη σημαντική απόφαση είναι το χρώμα του γυάλινου φακού που θα επιλέξετε.
  • Γυάλινος φακός καθρέφτης - ιδανικός για κολύμπι σε εξωτερικές πισίνες και λίμνες (υψηλό επίπεδο προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία)
  • Σκούρος γυάλινος φακός - ιδανικός για κολύμβηση εξωτερικού χώρου
  • Γυάλινος φακός φωτεινού χρώματος - ιδανικός για πισίνες εσωτερικού χώρου, καθώς φωτίζει το χώρο γύρω σας
  • Πώς να επιλέξετε τα κατάλληλα γυαλιά για εσάς;

    Για να πάρετε τη σωστή απόφαση, δοκιμάστε το ακόλουθο τεστ.
    Πιέστε τα γυαλιά απαλά στις κόγχες των ματιών σας. Αυτό θα πρέπει να δημιουργήσει αρκετά αποτελεσματική αναρρόφηση ώστε να κρατήσει τα γυαλιά στα μάτια σας χωρίς να φοράτε το λουράκι κεφαλής. Εάν τα γυαλιά παραμένουν στη θέση τους χωρίς την ανάγκη για λουράκι κεφαλής, η εφαρμογή είναι καλή και δεν θα σας απογοητεύσουν στην πισίνα.