Οφθαλμικές σταγόνες Systane Ultra 10 ml

11.29 €
100% το προτείνει
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο επιλέξτε παραμέτρους
ΕΛΤΑ Courier από 2.49 € *
DHL Express από 12.00 €
* ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε όλους τους φακούς επαφής,γυαλιά οράσεως και γυαλιά ηλίου!

Λιπαντικές οφθαλμικές σταγόνες Systane

Λιπαντικές οφθαλμικές σταγόνες απο την εταιρεία Alcon με ενυδατική δράση Systane για την ανακούφιση της δυσφορίας, του αισθήματος καύσου και του ερεθισμού που προκαλείται λόγω της ξηρότητας του οφθαλμού. Τα συστατικά τους έχουν ενυδατική δράση και βοηθάνε αποτελεσματικά στην αποκατάσταση της επιφάνειας του οφθαλμού, προστατεύοντας το από περαιτέρω προβλήματα.

Τρόπος εφαρμογής

Οι λιπαντικές οφθαλμικές σταγόνες χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις ανάγκες σας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς και τη νύχτα. Συνίστανται κυρίως για τη καταπολέμηση της ξηροφθαλμίας που προκαλείται από τη χρήση των φακών επαφής. Χρησιμοποιείστε τις σταγόνες Systane 10 με 15 λεπτά πριν φορέσετε τους φακούς επαφής και αμέσως μετά την αφαίρεσή τους. Μετά την ενστάλαξη των σταγόνων ανοιγοκλείστε τα μάτια σας.

Μοναδικό σύστημα λίπανσης και ενυδάτωσης

Οι οφθαλμικές σταγόνες Systane περιέχουν ένα μοναδικό σύστημα λίπανσης και ενυδάτωσης, το οποίο προσαρμόζεται στο δακρυϊκό φιλμ του κάθε ασθενούς. Όταν τα συστατικά των σταγόνων Systane ενώνονται με τα φυσικά δάκρυα σχηματίζεται μια προστατευτική επίστρωση στην επιφάνεια του οφθαλμού.

Χρήση εντός 6 μηνών μετά το πρώτο άνοιγμα.

Ιδιότητες - Οφθαλμικές σταγόνες Systane Ultra 10 ml

Κατασκευαστές: Alcon
όγκος: 10ml
Χρηστικότητα μετά το άνοιγμα: 6 μήνες
συντηρητικά: Ναί
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φακούς επαφής: Ναί
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;