Σταγόνες Ματιών Systane ULTRA UD 30 x 0,7 ml

16.20 €
99% το προτείνει
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο επιλέξτε παραμέτρους
ΕΛΤΑ - κούριερ από 2.49 € *
DHL Express από 12.00 €
* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Systane ULTRA UD 30x 0,70 ml

Αυτές οι σταγόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενώ φοράτε φακούς επαφής.

Το προϊόν Systane ULTRA UniDose είναι οφθαλμικές σταγόνες που ανακουφίζουν αποτελεσματικά από το αίσθημα δυσφορίας που σχετίζεται με το σύνδρομο ξηροφθαλμίας. Προσφέρουν εντατική ενυδάτωση στα μάτια, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών, και είναι ιδανικές για συχνή εφαρμογή. Αυτή η συσκευασία περιέχει 30 φιαλίδια μιας χρήσης.

Τα οφέλη των σταγονόμετρων μίας χρήσης

Αυτό το είδος συσκευασίας μιας χρήσης είναι εξαιρετικά υγιεινό. Οποιοδήποτε άλλο μικρό μπουκάλι οφθαλμικών σταγόνων ενέχει πάντα κινδύνους μόλυνσης. Με το συγκεκριμένο προϊόν, το κάθε φιαλίδιο απορρίπτεται μετά τη χρήση και έτσι κάθε δόση να είναι πάντα αποστειρωμένη.

Η συσκευασία Systane ULTRA περιέχει 30 φιαλίδια, με 0,7 ml διαλύματος το κάθε ένα. Η ποσότητα αυτή είναι περισσότερο από αρκετή για 1 με 2 σταγόνες σε κάθε μάτι. Αν και το προϊόν δεν περιέχει συντηρητικά, ο κατασκευαστής Alcon δεν συνιστά τη χρήση αυτών των σταγόνων απευθείας στους φακούς επαφής. Αφαιρέστε τους φακούς σας πριν την εφαρμογή και αφήστε τις σταγόνες να δράσουν για λίγο πριν τους τοποθετήσετε ξανά.

Ιδιότητες - Σταγόνες Ματιών Systane ULTRA UD 30 x 0,7 ml

Κατασκευαστές: Alcon
όγκος: 30 x 0,7 ml
Χρηστικότητα μετά το άνοιγμα: αμέσως μετά το άνοιγμα
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φακούς επαφής: Όχι
συντηρητικά: Όχι
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;