Οφθαλμικές σταγόνες HYLO-COMOD 10 ml

13.65 €
99% το προτείνει
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο επιλέξτε παραμέτρους
ΕΛΤΑ Courier από 2.49 € *
DHL Express από 12.00 €
* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Οφθαλμικές σταγόνες HYLO-COMOD 10 ml

Το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα των σταγόνων HYLO-CARE είναι το σύστημα εφαρμογής τους COMOD (δηλαδή COntinuous MOnoDose-System) που μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης του εσωτερικού περιεχόμενου του φιαλιδίου. Επιπλέον, με το COMOD, ο χρήστης μπορεί να κάνει περισσότερη οικονομία στην κατανάλωση με το να προσδιορίζει την ακριβή δοσολογία (με τη κατάλληλη πίεση μπορούμε να επηρεάσουμε την ποσότητα).

Οι οφθαλμικές σταγόνες HYLO-COMOD περιέχουν υαλουρονικό οξύ, μια ουσία φυσιολογική στο ανθρώπινο σώμα η οποία βρίσκεται για παράδειγμα στο αρθρικό υγρό και στο υαλοειδές σώμα του οφθαλμού. Αυτή η ουσία έχει την ικανότητα να δημιουργεί στην επιφάνεια του ματιού ένα ομοιόμορφο, σταθερό και μακράς διάρκειας φιλμ ενυδάτωσης, το οποίο μένει εκεί χωρίς να επηρεάζει αρνητικά την όραση. Έτσι το μάτι προστατεύεται από την ξηροφθαλμία και τους ερεθισμούς.

Όταν χρησιμοποιείτε τις οφθαλμικές σταγόνες HYLO-COMOD, η χρήση των φακών επαφής γίνεται πιο ευχάριστη και επιπλέον δε δημιουργούνται εναποθέσεις στην επιφάνεια τους, γεγονός που κάνει τη χρήση τους πιο υγιεινή.

Οι HYLO-COMOD παρέχουν αποτελεσματική ανακούφιση από την αίσθηση της πίεσης, καψίματος και της ξηρότητας των ματιών. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα όμως των οφθαλμικών σταγόνων HYLO-CARE είναι ότι δεν περιέχουν συντηρητικά, γεγονός που τις καθιστά ανεκτές, ακόμα και για μακροχρόνια χρήση.

Συνίσταται η κατανάλωση εντός 3 μηνών μετά το άνοιγμα.

Ιδιότητες - Οφθαλμικές σταγόνες HYLO-COMOD 10 ml

Κατασκευαστές: Ursapharm
όγκος: 10ml
Χρηστικότητα μετά το άνοιγμα: 6 μήνες
συντηρητικά: Όχι
Περιέχει υαλουρονικό νάτριο: Ναί
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φακούς επαφής: Ναί
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί

Έξυπνη
εναλλακτική

Σταγόνες ματιών Gelone Natural Drops 10 ml

Σε απόθεμα
  • Κατάλληλο και για ευαίσθητα μάτια
  • Χωρίς συντηρητικά
  • Περιέχει υαλουρονικό νάτριο
  • Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε προσαρμοσμένους φακούς
Μόνο: 9.39 €

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;