Σταγόνες ματιών Thealoz Duo Gel 30x 0,4g

14.99 €
99% το προτείνει
Σε απόθεμα
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο επιλέξτε παραμέτρους
ΕΛΤΑ Courier από 2.49 € *
DHL Express από 12.00 €
* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Σταγόνες ματιών Thealoz Duo Gel

Αυτές οι σταγόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενώ φοράτε φακούς επαφής.

Με τις σταγόνες Thealoz Duo Gel, η Thea Pharmaceuticals δημιούργησε ένα προϊόν χωρίς συντηρητικά, που χρησιμοποιεί δύο βασικά συστατικά, για να ανακουφίσει τα πολύ ξηρά μάτια, προστατεύοντας την επιφάνεια του ματιού και παρέχοντας μέγιστη άνεση.
Το πρώτο βασικό συστατικό είναι η Τρεχαλόζη , η οποία προστατεύει την επιφάνεια του ματιού. Είναι μια φυσική ουσία που υπάρχει σε πολλά φυτά και ζώα, και τα βοηθά να επιβιώσουν σε εξαιρετικά ξηρές συνθήκες.
Το δεύτερο σημαντικό συστατικό είναι το υαλουρονικό νάτριο . Αυτή η ουσία βρίσκεται στο ανθρώπινο σώμα και μπορεί να κρατήσει μεγάλες ποσότητες νερού. Διατηρεί την υγρασία στην επιφάνεια του ματιού, προσφέροντας ανακούφιση με διάρκεια.

Υγιεινή συσκευασία και εφαρμογή

Οι σταγόνες ματιών Thealoz Duo Gel διατίθενται σε 30 μεμονωμένες κάψουλες , οι οποίες περιέχουν, η καθεμία 0,4 g διαλύματος τζελ. Αυτό εγγυάται αποστειρωμένες δόσεις, καθώς χρησιμοποιείτε μία κάψουλα για κάθε χρήση.
Αυτές οι σταγόνες τζελ μπορούν να εφαρμοστούν όσο συχνά χρειάζεται, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις δόσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν . Αποφύγετε τη χρήση όταν φοράτε φακούς επαφής.

Ιδιότητες - Σταγόνες ματιών Thealoz Duo Gel 30x 0,4g

Κατασκευαστές: Thea
όγκος: 30x 0,4g
Χρηστικότητα μετά το άνοιγμα: αμέσως μετά το άνοιγμα
συντηρητικά: Όχι
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φακούς επαφής: Όχι
Іατροτεχνολογικό προϊόν: Ναί
Περιέχει υαλουρονικό νάτριο: Ναί

Σχόλια

Έχετε ερωτήσεις;